LATEST NEWS

- News from the industry

Avanade utser Susanne till General Manager

För Norden och Country Manager för Sverige
Den ledande leverantören av Microsoft-lösningar, Avanade, har utsett Susanne Cederberg till ny General Manager för Norden samt Country Manager för Sverige. Hon efterträder Antonio Marsico i rollen. Susanne har mer än tjugo års erfarenhet i IT-branschen.

Som General Manager för Norden kommer Susanne att ansvara för att leda verksamheterna i Sverige, Danmark, Norge och Finland, med fokus på strategiskt ledarskap, affärstillväxt, hantering av partnerskap och övergripande affärsverksamhet. I rollen som Country Manager för Sverige kommer hon att ansvara för försäljning, kundrelationer, teamutveckling och projektleveranser.

Susanne började på Avanade 2016 efter en tid på Accenture, där hon utvecklade en djup branschkunskap. I sin tidigare roll som Regional Sales Lead, Nordics har hon haft ansvaret för försäljnings- och intäktsmål samt tillväxtstrategier, med ett starkt fokus på att hjälpa kunder att bli framgångsrika.

Susanne har en civilingenjörsexamen i maskinteknik med inriktning industriell ekonomi och management från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Anna Di Silverio, VD för EME på Avanade säger:
- Susanne är en energisk och inspirerande ledare med nästan två decenniers erfarenhet från både Accenture och Siemens innan hon började på Avanade. Hennes långa erfarenhet och beprövade ledarskap gör att hon passar perfekt för att driva vår strategiska vision och tillväxt i regionen. Vi är övertygade om att Avanade under hennes ledning kommer att fortsätta leverera exceptionellt värde och innovation till våra kunder.

- Hon brinner också för att hjälpa andra nå sina mål och skapa en inkluderande miljö, vilket framgår av hennes engagemang i Realize Your Potential-programmet och som medlem av Avanade Leadership Program for Women samt European Inclusion and Diversity Council. Hennes engagemang kommer att fortsätta stärka Avanades starka kultur i regionen,
avslutar Anna Di Silverio.

Susanne Cederberg, säger:
- Det är en spännande tid för vår bransch när vi nu navigerar genom AI-eran, och jag ser fram emot att leda vårt team i att driva innovation och skapa stort värde för våra kunder. Tillsammans kommer vi att använda kraften i AI för att omvandla verksamheter och skapa en positiv påverkan i hela Norden.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/9/2024
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
9/5/2024
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
9/4/2024
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
9/3/2024
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål