LATEST NEWS

- News from the industry

Denodo lanserar hanterad molnlösning

För Data Management
Data Management-företaget Denodo lanserar Agora, en ny molnbaserad lösning som gör det möjligt för företag över hela världen att förändra sin datahantering genom en hanterad tjänst av Denodo-plattformen.

Med Agora sköter Denodo infrastrukturhanteringen och plattformsdriften, vilket gör att användarna snabbare kan få tillgång till den data de behöver. Samtidigt frigörs mycket tid för kunderna, som de istället kan lägga på mer strategiska uppgifter.

De flesta organisationer har en gemensam utmaning – att snabbt och effektivt få tillgång till den data de behöver. Data management-processer införs och hanteras separat i olika delar av verksamheten, vilket gör det svårt att få den överblick som krävs för att kunna fatta relevanta beslut för hela organisationen.

Det är den utmaningen som Denodo bemöter med Agora. Det är en hanterad lösning som ger organisationer större flexibilitet och förenklad drift, vilket gör att de kan fokusera på att använda data för realtidsinformation och konkurrensfördelar medan Denodo hanterar plattformen.

- Med Agora kan våra kunder välja den implementeringsmetod som passar dem samtidigt som Denodo hanterar plattformsdriften, säger Alberto Pan, vice vd och CTO på Denodo. Denna helt hanterade och molnbaserade lösning ger organisationer möjlighet att effektivisera sina datahanteringsprocesser, vilket ger dem den flexibilitet och smidighet som krävs idag.

Agora hjälper företag att förändra traditionella datahanteringsmetoder genom att förenkla implementeringsprocessen och ge organisationer friheten att välja den implementeringsmiljö de föredrar. Arkitekturen är utformad för att ge flexibilitet vid driftsättningen samtidigt som kunderna hela tiden äger sina data och sina inställningar. Kunder kan välja att själva hantera sin distributionsmiljö eller att Denodo ska hantera den åt dem.

Med Agora blir installationen enkel. Det finns särskilda mallar som kan användas för att få tillgång till en mängd olika distributionsalternativ, från enklare utvärderingsservrar till komplexa företagsinställningar, och skala upp eller ner systemet med bara några klick. Licensmodellen är användningsbaserad, vilket gör det kostnadseffektivt för alla typer av organisationer att skala användningen efter sina behov.

- Agora moderniserar datahanteringen utan att det krävs ytterligare arbete med infrastrukturhantering, säger George Gilbert, analyst på SiliconAngle. Med Agora kan organisationer hantera fler use cases oavsett hur omfattande de är.

Denodo kommer att tillhandahålla Agora på ett antal marknadsplatser, inklusive AWS, Microsoft Azure, Google Cloud och Alibaba.

LATEST NEWS

- News from the industry
10/16/2024
Så sänker du dina drivmedelskostnader Lär dig hur AI revolu­tionerar svensk industriRuukki och Plannja lämnar SundaHusZoom lanserar AI-lösningar Vartannat företag kräver hårdare regler
10/15/2024
Kan mindre företag automatisera?Hestra Truck blir del­ägare i Håkanssons TruckXMOR-skopan på hårt bokad turnéSICK tilldelas EcoVadis platina-medaljKarma meddelar priset på Revero i Europa
10/14/2024
YstaMaskiner på Elmia Lantbruk i JönköpingGrindstängare från Dictator ScandinaviaNu är alla bitar på plats hos Swecon RentalLaddboxkillarna finns nu i 75 städerNya nätfiskemetoder via QR-kod
10/11/2024
Lämplig hantering av mediaDenodo lanserar globalt utbildningsinitiativ Välkommen till öppet hus på Senergia EnergiforumFörsta svenska laddhubben för lastbilarByggmaterialdagen 2024
10/10/2024
Nyhet! Hyr en termotransferskrivare! Ny design och funktion40 ton hållbarhet!Satsar på renlighet från ANMASI AB Stärker sin närvaro i Stockholmsområdet