LATEST NEWS

- News from the industry

Dynatrace lanserar nya lösningar

Ger bättre överblick och effektivitet
Dynatrace lanserar nu en rad nya funktioner som ger företag tydligare överblick och kontroll över sin data. Med en förbättrad användarupplevelse, avancerade loggverktyg och nya funktioner för team att arbeta i molnet kan företag bli mer effektiva och förbättra sin produktivitet.

När datamängden växer och mjukvarans betydelse ökar, blir förmågan att överblicka och analysera data avgörande. Dynatrace erbjuder en plattform som hjälper företag att fatta välgrundade beslut genom att leverera insikter från komplexa datamiljöer. Plattformens AI-teknik kombinerar kausal, prediktiv och generativ AI för att analysera stora datamängder och omvandla dem till användbara insikter.

– När IT-miljöerna blir alltmer komplexa och många svenska företag riskerar att drunkna i data krävs det plattformar som ger snabb och enkel överblick. Med de senaste förbättringarna får kunderna en unik lösning att konsolidera data på en plattform som ger den observerbarhet som krävs för att hantera de enorma datamängder som genereras varje dag, säger Johan Dahlin, ansvarig för Dynatrace i Norden.

Dynatrace senaste uppdateringar omfattar:

Förbättrad användarupplevelse
De senaste uppdateringarna förenklar användargränssnittet och navigeringen, vilket gör det lättare för team att hitta och analysera relevant data. En smidigare onboarding-process och förbättrade verktyg för automatisering hjälper alla delar av organisationen att arbeta mer effektivt.

Avancerad logghantering
Bättre loggfunktioner gör att team snabbt får insikter från sina loggar utan tidskrävande manuell hantering. Dynatrace OpenPipeline och Grail underlättar databehandling från flera källor, vilket ger en bättre överblick.

Utökade molnfunktioner
Team som arbetar med molnbaserade lösningar får nu en ännu bättre observerbarhet och insikter. Nya integrationer och förbättrade arbetsflöden gör det enklare att hantera molnmiljöer och optimera säkerheten.

– Vi ser hur viktigt det är för våra kunder att samordna övervakning och säkerhet för att få en helhetsbild och kunna hantera hot i dagens digitala miljö. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar som möter dessa utmaningar när företag satsar alltmer på AI, molnutveckling och cybersäkerhet. Genom att integrera övervakning och säkerhet hjälper vi våra kunder att få en samlad överblick och automatisera processer. Det gör att deras mjukvara kan fungera både säkert och smidigt, säger Bernd Greifeneder, Dynatraces CTO och grundare.

Läs mer om Dynatrace senaste uppdateringar»

LATEST NEWS

- News from the industry
10/8/2024
Nya banbrytande steg
10/7/2024
Så löser Siemens lagringsutmaningarBetalningsindustrin står inför en ny världsordning HMS Networks förvärvar PEAK-System Technik Nyheter från BrysselAWS skapar AI-driven superhjärna för Formel 1
10/4/2024
Moussi Montage lanserar ny serie Så kringgår spammarna skräppostfiltrenLeveransproblemen som hotar e-handelns tillväxtLanserar nya Optimizely Personalization Förvandlar kontor till nytt Scandic Go-hotell
10/3/2024
Moussi Montage Intro­ducerar nya fönstergaller Vinning satsar på "Närskrotat"OilQuick auktionerar ut rosa Grab John-skopa Gnosjö Automatsvarv­ning går mot strömmen Besök vår monter på Scanautomatic!
10/2/2024
Moussi Montage förbättrar smidstjänster The Future of Automation and DigitalizationOMP deltar i byggandet av en fiskväg Nytt strategiskt partnerskapASSA ABLOY på Skydd