LATEST NEWS

- News from the industry

Getac stärker sitt utbud av Android-enheter

Med lanseringen av en AI-redo och robust surfplatta
Den nya 8” robusta ZX80-surfplattan kombinerar kompakt design och anpassningsbara specifikationer med flexibiliteten hos Android för optimal produktivitet ute på fältet.

Nyheter i korthet:
• Nya lättviktiga Getac ZX80 med mångsidigheten hos Android kommer väl till hands i svåra arbetsmiljöer som till exempel de som påträffas inom stödtjänster, tillverkning och transport.
• Enhetens konfigurerbara utformning innebär att kunder kan skräddarsy ZX80 efter just deras behov och användningsområden.
• ZX80 kommer med Android 13 förinstallerat och stödjer ett antal Android OS-uppgraderingar, så att användare får tillgång till nya funktioner allteftersom de lanseras.

TELFORD den 29 februari 2024: Getac meddelade idag lanseringen av AI-redo ZX80, en ny robust 8” surfplatta med det mångsidiga operativsystemet Android. Lanseringen utökar och diversifierar Getacs portfölj med Android-enheter så att kunder inom branscher som stödtjänster, tillverkning och transport har ännu fler alternativ när de ska välja robusta lösningar för att lösa dagliga utmaningar samt öka produktiviteten och effektiviteten.

Lättviktig men robust design
ZX80 har specialbyggts för att fungera bra i utmanande arbetsmiljöer som till exempel hektiska lager, logistikcentraler, avlägset belägna arbetsfält och utomhusanläggningar. Den lättviktiga formfaktorn (590 g), det breda omfånget för driftstemperatur (-29 °C till 63 °C) samt skärmen med en bildstyrka på 1 000 nit och ett bildförhållande på 16:10 innebär att den är särskilt lämpad för viktiga uppgifter som gaffeltruckdrift och UAV-kontroll, där enhetens prestanda och pålitlighet verkligen är avgörande. MIL-STD-810H-certifiering, IP67-certifiering och 1,8 m fallsäkerhet garanterar ytterligare att enheten lätt kan motstå de tuffa villkoren som kan uppstå under intensivt fältarbete.

För användare som behöver ha funktionalitet under hela skift då de inte har tillgång till laddning är ZX80 även kompatibel med Getacs hot-swap batteriteknik. Detta innebär att användare kan byta batterier snabbt och lätt medan de arbetar och på så vis sparar dyrbar tid och undviker avbrott.

Konfigurerbar för optimal mångsidighet
Getac förstår att varje användningsområde är unikt och just därför har ZX80 en konfigurerbar design som innebär att vi kan skapa en specifikation som motsvarar kundens behov så effektivt som möjligt.

Nyckelfunktioner inkluderar en dubbel SIM-design (en fysisk SIM och en eSIM) som tillåter snabb växling mellan operatörsnätverk medan Wi-Fi 6E 802.11ax, Bluetooth v5.2 och valfritt GPS erbjuder snabb dataöverföring och lokalisering. ZX80 kan även, beroende på kundens behov, konfigureras med 4G/5G LTE, NFC och en streckkodsläsare för olika tillämpningar.

AI-redo prestanda
ZX80:s Qualcomm QCS6490-processor levererar imponerande prestanda på lägre kraftnivåer. Därför passar den perfekt för tillämpningar inom en mängd IoT-tillämpningar inom industri och för kommersiell användning. Surfplattan är också AI-redo och använder Qualcomms AI-motor för maskininlärning på enheten samt förmågan att köra AI-användningsfall medan batterilivet upprätthålls. För att maximera potentiella AI kapaciteter innehåller ZX80 ett 12 GB LPDDR5-minne. ZX80 kommer med Android 13 förinstallerad och kan uppgraderas till framtida Android OS-versioner så att användare kan använda nya funktioner så snart de blir tillgängliga.

Ett stort utbud av tillbehör och programvara
Precis som med alla andra Getac-enheter är ZX80 kompatibel med ett stort utbud av tillbehör, kringutrustning och programvara så att användare kan utnyttja enhetens funktioner fullt ut i alla möjliga industrisammanhang. Dessa inkluderar tredje parts säkra fordonsdockor för optimal fordons /gaffeltruckanvändning, handrem, stylus och hot-swap-batterier med hög kapacitet för större användbarhet i fält samt en 65W USB-C-adapter och dockningsstation för effektiv användning på kontoret. Kunder kan även hantera sina Android-surfplattor på ett effektivt sätt med hjälp av förinstallerad Getac-programvara, inklusive helt nya Log Tool, deployXpress, enrollXpress, GDMS, Driving Safety Utility och OEMConfig.

”Androidplattformen fortsätter att utvecklas och utvidgas inom hela industrisektorn och erbjuder nya sätt att lösa nyckelutmaningar och stärka affärsverksamheten”, säger James Hwang, ordförande för Getac Technology Corporation. ”Med lanseringen av ZX80 ger vi våra Android-kunder ännu fler alternativ när det gäller att välja rätt robust lösning för deras behov samt göra det möjligt för dem att använda Androids mångsidighet i miljöer och situationer där detta annars vore omöjligt.”

Nya ZX80 är tillgänglig från och med mars.

För ytterligare information, besök www.getac.com

LATEST NEWS

- News from the industry
9/9/2024
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
9/5/2024
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
9/4/2024
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
9/3/2024
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål