LATEST NEWS

- News from the industry

HPE lanserar ProLiant DL145 Gen11

Server för krävande tillämpningar vid edge
Hewlett Packard Enterprise tillkännagav idag lanseringen av servern HPE ProLiant DL145 Gen11. Den nya serverlösningen ger organisationer möjligheten att förbättra prestandan för sina mest krävande applikationer och arbetsbelastningar vid edge, för att erbjuda sömlös distribution och realtidstjänster.

Den kompakta designen hos HPE ProLiant DL145 Gen11 är väl lämpad för krävande edge-miljöer med krav på hög prestanda, till exempel i butiker, kliniker, banker och fabriker. För att klara dessa miljöer finns funktioner som luftfiltrering för att motverka ansamling av damm, värme- och vibrationstolerant drift, låg ljudnivå och hög energieffektivitet. HPE ProLiant DL145 Gen11 kompakta design gör det möjligt för organisationer att distribuera nya edge-initiativ utan komplexiteten som uppstår när en traditionell server för datacenter ska användas för ändamålet.

”HPE ProLiant DL145 Gen 11 är perfekt lämpad edge-miljöer. En robust och kompakt design med tystgående drift och hög energieffektivitet med mycket processorkraft, vilket säkerställer hög prestanda både idag och i framtiden när kundernas behov utvecklas,” säger Krista Satterthwaite, SVP och General Manager, HPE Compute. ”Det är även viktigt för företag med distribuerade platser att kunna hantera fjärrservrar när de inte har IT-experter i närheten, vilket sparar tid och gör det möjligt att fokusera på kärnverksamheten – till lägre kostnad.”

HPE ProLiant DL145 Gen11 utökar HPE ProLiant Gen11-portföljen med edge-servrar som stöder en rad olika branschapplikationer, som lagerhantering, prissättning och försäljningsställen, tillsammans med edge-specifika analyslösningar, affärsintelligens, innehållsleverans och arbetsbelastningar för artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML).

Ett växande ekosystem oberoende mjukvaruleverantörer (ISV) finns också tillgängliga för att leverera branschspecifika lösningar optimerade för olika edge-scenarion, såsom förlustförebyggande och videoanalys för detaljhandeln eller processautomationer, prediktivt underhåll och leveranskedjor inom tillverkning.

HPE ProLiant PL145 Gen11 distribueras sömlöst och säkert via molnbaserade hanteringslösningen HPE GreenLake for Compute Ops Management. Med funktioner för zero-touch-distribution kan organisationer skicka servern till avlägsna platser, vilket gör det enkelt för icke-IT-personal att placera enheten och överlåta IT-hanteringen till kvalificerad IT-personal på distans.

En game-changer för realtidsinsikter vid edge
HPE ProLiant DL145 Gen11 lägger grund för hybridstrategier och hjälper till att föra tjänster närmare edge, där data skapas och säkerhet är central. Med databehandling på plats kan organisationer av alla storlekar möjliggöra nya insikter i realtid för snabbare beslutsfattande, vilket minskar deras beroende av avlägsna datacenter eller molnresurser, vilket resulterar i lägre latens, minskad användning av bandbredd och anslutningskostnader.

HPE ProLiant DL145 Gen11 drivs av fjärde generationens AMD EPYC 8004-processorer av arkitekturen ”Zen 4” med upp till 64 kärnor och 128 trådar, vilket möjliggör för servern att med hög hastighet bearbeta företagsapplikationer och köra upp till 128 virtuella datorer. Servern kan även utrustas med upp till tre NVIDIA L4 Tensor Core GPU – en kostnadseffektiv och energieffektiv lösning med hög prestanda och låg latens för acceleration av AI- och ML-arbetsbelastningar.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/12/2024
Myter som hindrar virtuell maskinmigreringNSK når genombrottDell Technologies och Red Hat samarbetar Progress presenterar Progress Semaphore
9/11/2024
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
9/10/2024
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
9/9/2024
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"