LATEST NEWS

- News from the industry

Innovation, utbildning och gemenskap i fokus

Pax8 arrangerar Beyond EMEA 2024 i Berlin
Beyond EMEA är det första evenemanget i sitt slag för EMEA och kommer att samla över 500 IT-tjänsteleverantörer, 40 teknikleverantörer och ledande kanalexperter.

Pax8, den ledande molnbaserade marknadsplatsen för it-proffs, har idag presenterat huvudtalare och agenda för Beyond EMEA, som kommer att samla över 500 IT-tjänsteleverantörer, 40 teknikleverantörer och ledande kanalexperter från hela sektorn.

Det fullspäckade evenemanget, som äger rum den 13–15 oktober 2024 på Intercontinental Berlin i Tyskland, kommer att fokusera på branschsamarbete, utbildning och innovation. Huvudtalare på det tre dagar långa eventet är Carl Lewis, före detta olympisk mästare och världsmästare i friidrott.

”Utan gemenskap, samarbete och ökad kunskap inom idrottsområdet hade jag inte uppnått den friidrottskarriär som jag är så stolt över att få tala om idag. Jag är otroligt glad över att delta i Beyond EMEA och ser fram emot att dela mina erfarenheter med teknikproffs och företagsledare som delar samma inställning och beslutsamhet,” säger Carl Lewis.

Beyond EMEA är särskilt utformat för Managed Service Providers (MSP) med syftet att hjälpa dem att utveckla sina verksamheter, öka effektiviteten och minska riskerna. Förutom Lewis inkluderar agendans höjdpunkter följande:

- Inspirerande paneldiskussioner och keynotes: Keynotes från branschledare som Microsoft och SuperOps, tillsammans med paneler som fokuserar på Women in Tech, AI, och Servant Leadership, med betoning på innovation, mångfald och strategisk tillväxt.

- Omfattande breakout-sessioner: Deltagarna kan delta i ett brett utbud av breakout-sessioner som täcker ämnen som cybersäkerhet, AI, framgångsstrategier för MSP och marknadsföring, utformade för att förbättra teknisk och operativ expertis.

- Nätverkande och utmärkelser: Beyond EMEA erbjuder omfattande möjligheter till nätverkande, inklusive leverantörsutställningar, en avslutningsfest och den prestigefyllda Partner and Vendor Awards-ceremonin där framstående insatser inom IT-kanalen firas.

”Under de senaste 12 månaderna har det skett en hel del innovation i hela kanalen, genom att partners, leverantörer och MSP:er samarbetat för att öka produktiviteten och förbättra tillväxten,” säger Harald Nuij, Chief Executive Officer på Pax8 EMEA. ”Vi är mycket glada över att kunna ta Beyond till Berlin. Personligen ser jag fram emot att få möjlighet att träffa våra partners i hela regionen, dela med oss av varandras insikter och utveckla nya möjligheter tillsammans.”

2024 har Pax8 inte bara sett en exceptionell tillväxt utan även utsetts till Microsoft Global Partner of the Year. Denna prestigefyllda titel, tillsammans med flera regionala utmärkelser, visar på Pax8:s ledarskap inom teknikbranschen. När vi nu blickar framåt mot Beyond EMEA är Pax8 fortsatt fast beslutna i att stärka MSP:er och leda omvandlingen av IT-kanalen.

För fullständig agenda och schema, vänligen besök:
https://www.pax8beyond.com/emea/pax8beyond-emea-2024-agenda/

För mer information om Pax8, besök www.pax8.com.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/9/2024
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
9/5/2024
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
9/4/2024
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
9/3/2024
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål