LATEST NEWS

- News from the industry

MG3 Hybrid+

En ny era av körglädje och komfort
MG introducerar MG3 Hybrid+, den första rena hybriden i modellutbudet. Med en perfekt kombination av innovativ teknik, stilren design och överlägsen prestanda är MG3 skapad för att erbjuda en oslagbar körupplevelse. Lanseringspriset är 269 990 kr och gäller till sista september.

MG3 Hybrid+ är utrustad med avancerad hybridteknik som kombinerar en effektiv bensinmotor med en högpresterande elmotor. Det resulterar i en imponerande bränsleekonomi och lägre utsläpp, utan att kompromissa med körglädjen.

Designen på MG3 Hybrid+ är både modern och sportig, med en rymlig och elegant interiör som erbjuder hög komfort för både förare och passagerare. Den senaste infotainment-tekniken med en stor pekskärm och intuitivt användargränssnitt gör varje resa både säker och underhållande. Förutom det rymliga kupéutrymmet har MG3 ett imponerande bagageutrymme som rymmer upp till 293 liter. Detta generösa lastutrymme placerar modellen i framkant inom sitt segment och gör MG3 Hybrid+ idealisk för allt från vardagspendling till längre utflykter.

”Med lanseringen av MG3 Hybrid+ tar vi ett stort steg framåt och går in i ett helt nytt segment för oss. Det här är en bil som uppfyller våra kunders förväntningar på prestanda och komfort och vi har verkligen sett fram emot att introducera den här modellen” säger Tomas Ernberg, VD för MG Sverige.

Priset på MG3 Hybrid+ är 284 990 kr, med en lanseringskampanj på 269 990 kr som gäller till sista september. Som vanligt levereras MG alltid med 7 års garanti och vägassistans. MG3 kommer att finnas tillgänglig hos återförsäljare över hela landet inom kort.

LATEST NEWS

- News from the industry
8/29/2024
EXO-T-22 från HiltiPFAS-fria smörjmedelNy teknik revolutionerar jordbruksbranschenNexer tilldelas fyrfaldigt ramavtalTrejons maskinkatalog för 2025 är här!
8/28/2024
Effektiv och stilren trapphusbelysningYale Linus L2En nödvändighet för proffs och hemmafixarenFrån idé till verklighetEn nödvändighet för dina grävskopor
8/27/2024
Prove Equipotential Bonding Flexibelt val för modern tillverkningEffektiva plasmaskärmaskinerNödvändiga för effektiva hydrauliska systemFörbättrad inomhusluft med Filtex
8/26/2024
Lindh Automation Celebrates 35 yearsFörsta Cometto i SverigeBilligaste hemförsäkringenEfterlängtad premiär hos SweconSveriges Industriella Arv
8/23/2024
PROFIBUS diagnostic tool "PB-Q One" Effektiva elverk och belysningsmasterFejkad podcast bakom nätfiskekampanjIfö Electric fyller 90 årSäkrar fossilfri uppvärmning