LATEST NEWS

- News from the industry

Proofpoint och CyberArk utökar partnerskap

Säkrar identiteter över hela företaget
Nu presenterar det ledande cybersäkerhetsföretaget Proofpoint och CyberArk, ett företag inom identitetssäkerhet, att de ingått ett utökat strategiskt samarbete för att tillsammans hjälpa organisationer att säkra sina anställdas identiteter.

Säkrar identiteter över hela företaget
I takt med att modern teknik och fjärråtkomst förändrar hur människor arbetar blir det tydligt att traditionella endpoint- och nätverksbaserade kontroller blivit otillräckliga. Att angripare allt oftare utnyttjar identiteter på grund av den breda åtkomst de möjliggör visas i siffror från en nyligen genomförd undersökning från Cyberark som visar att 93 procent av de tillfrågade organisationerna drabbats av två eller fler identitetsbrott det senaste året.

Illvilliga aktörer fortsätter att rikta in sig på identiteter för att få tillgång till känsliga data och utöka sin åtkomst vid attacker. Från IT-administratörer med privilegierade administratörsrättigheter, chefer med åtkomst till konfidentiella data, utvecklare med åtkomst till kodförråd eller en maskinidentitet som en IoT-enhet, är identiteter cybermotståndarnas föredragna väg till omfattande intrång.

”Eftersom angripare ser människor och deras digitala identiteter som sitt primära mål är det dags att förändra säkerhetsstrategier för att skydda människor och försvara de data de skapar, med identiteten i centrum för säkerheten,” säger Ryan Kalember, chefstrateg, Proofpoint.

Integrationen mellan Proofpoint och CyberArk erbjuder en kombination av försvar utformade för att stoppa hot innan de når användare genom att tillämpa förebyggande policyer och kontroller. Proofpoint förhindrar att e-postattacker når användare och hjälper till att identifiera de individer och system som är måltavlor för de mest sofistikerade hoten medan CyberArk tillämpar adaptiva kontroller och identitetssäkerhetspolicyer för att säkerställa att endast legitima användare har åtkomst till det de behöver och inget mer.

”Med en enda kapad identitet kan illvilliga aktörer få en fot genom dörren som ger betydande möjligheter för olika typer av attacker såsom datastöld och ransomware,” säger Clarence Hinton, chefstrateg på CyberArk. ”Både CyberArk och Proofpoint är innovatörer inom sina respektive områden och delar ett engagemang för att sätta digitala identiteter i centrum för säkerhetsstrategier för att leverera bättre resultat för våra gemensamma kunder.”

Proofpoints ZenWeb förbättrar CyberArks säkra webbläsare
Webbläsare är konsumentfokuserade och saknar väsentliga säkerhetsfunktioner, men är avgörande för hur organisationer fungerar. De är länken mellan identiteter, applikationer och data, vilket gör dem till ett primärt mål för cyberkriminella och en framträdande vektor för säkerhetsintrång.

Med Proofpoints ledande hotintelligens skyddar Proofpoints ZenWeb-webbläsartillägg anställda från skadliga URL:er som kan ladda ner skadlig programvara eller stjäla företagsuppgifter och känsliga data. När den används med CyberArks säkra webbläsare kan organisationer i realtid upptäcka och blockera skadliga URL:er, en av de främsta attackvektorerna som används av hotaktörer.

För mer information om Proofpoint och CyberArk, besök:

https://www.proofpoint.com/us/blog/identity-threat-defense/cyberark-proofpoint-collaboration-secure-identities-web-browsing

https://www.proofpoint.com/us/resources/solution-briefs/proofpoint-integrates-cyberark-privileged-account-security

LATEST NEWS

- News from the industry
9/12/2024
Myter som hindrar virtuell maskinmigreringNSK når genombrottDell Technologies och Red Hat samarbetar Progress presenterar Progress Semaphore
9/11/2024
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
9/10/2024
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
9/9/2024
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"