LATEST NEWS

- News from the industry

Satsar för framtiden

I samband med 100-års jubileum
Det familjeägda företaget Sliptjänst AB i Norrköping fortsätter att satsa för framtiden.

Vi är stolta att i samband med vårt 100-årsjubileum dela med oss av att vi investerat i en ny Loroch 850 Evolution med robotladdare.

Denna investering är för framtiden och detta förstärker vårt mål att ligga i framkant som leverantör när det gäller slipning av Kapklingor i HSS, Trow-away-klingor,Tandade-cirkelknivar-, Friktionskapklingor- och segmentsågklingor.

Vi har tidigare investerat i slipmaskiner för lång/planslipning upp till 6,6 meter i våra Göcklar och slipning av hårdmetall-klingor upp till 1,3 meter i vår Vollmer CHX1300.

Marknaden ställer högre krav på kortare ledtider, teknisk kunskap och att vi som leverantör kan leverera produkter av högsta kvalitet sammantaget gynnar detta våra kunder direkt.

Vi säljer även nya klingor från Stark i Italien och bimetall-bandsågsblad från Arntz GmbH i Tyskland.

Kunder vars verktyg vi slipar finns i hela Sverige inom återvinnings-, plåt-, pappers-, trä-, snickeri-, och metallindustrin säger far & son Henrysson.

Har Ni ett behov av slipning eller nya verktyg så är ni välkomna med er förfrågan säger ägarna Ronny & David Henrysson.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/12/2024
Myter som hindrar virtuell maskinmigreringNSK når genombrottDell Technologies och Red Hat samarbetar Progress presenterar Progress Semaphore
9/11/2024
Plastkapslingar XXL för stora idéer!Möt oss i PiteåMirka lanserar batteri­driven bandslipmaskinEffektivare märkningsprocess Automatiserad logistik
9/10/2024
Välkommen till SvetslärarmötetGibbsCAM 2025 är här!Få en inblick i vår värld!Bilprovningen säkrar kundnöjdhetenIT-Total storsatsar på Informationssäkerhet
9/9/2024
Vibrerar din pump? Safe Control blir en del av GBA GroupInviger utbyggnad av fabriken i ArvikaLicenssvets – det är det och så fungerar det!Eaton lanserar 5P Gen 2 UPS
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"