LATEST NEWS

- News from the industry

Tre smarta produkter som förgyller semestern

Tips för hela familjen i sommar
När semestertiderna nu närmar sig letar många efter sätt att göra resan eller vistelsen i sommarstugan bekvämare och roligare för hela familjen. Därför har Anker sammanställt en lista med tre smarta produkter som förbättrar semesterupplevelsen, oavsett om det handlar om att hålla hemmet säkert när du är på resande fot, barnen lugna i baksätet eller underhållningen i bio-klass på campingen.

Nebula Mars 3 Air Miniprojektor
Ankers Nebula Mars 3 Air Miniprojektor är perfekt för att säkra underhållningen på båt- eller campinglivet. Med sin portabla design och inbyggda Google TV kan du enkelt streama filmer och serier via appar som Netflix, var du än befinner dig. Projektorn levererar en 1080p HDR-upplösning och 400 lumen ljusstyrka och ger med sin vikt på bara 1,7 kilo en drifttid på upp till 2,5 timmar för filmer och serier eller 8 timmar för musik. Dessutom kommer den med dubbelt Dolby-ljud på 8 W, vilket ger ett bra ljud för både filmer och musik.
Nebula Mars 3 Air Miniprojektor finns just nu tillgänglig för 6 709 kr på Amazon.

MagGo Power Bank
Långa bilresor kan vara utmanande, särskilt med barn i baksätet som vill använda sina paddor, telefoner och spelkonsoler. Ankers MagGo Power Bank är den perfekta lösningen för att hålla barnens enheter laddade under hela bilresan och på semestern. Med Qi2-certifierad laddning ger den 15W trådlös laddning som är både snabb och effektiv. MagGo Power Bank har en kapacitet på 10,000mAh som kan ge 1,8 laddningar till en iPhone 15 Pro samt en informativ display som håller dig uppdaterad om laddningsstatus, batteriprocentsatser och full laddningstid.
MagGo Power Bank finns just nu tillgänglig för 1090 kr på ProShop.

eufy SoloCam S340
Att känna sig trygg med att hemmet är säkert medan man är bortrest är ovärderligt. Med Eufy SoloCam S340 trådlösa övervakningskamera kan du vara säker på att du har koll på vad som händer när du är bortrest under semestern. Med ett 360° synfält och AI-detektering kan kameran övervaka större områden som trädgården, uppfarten eller terrassen och meddela dig om någon närmar sig ditt hem. Kameran har en justerbar solpanel som säkerställer strömtillförsel vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut.
Eufy SoloCam S340 finns just nu tillgänglig för 1790 kr på Kjell & Company.

Vi hoppas att dessa tips kan underlätta vardagen i sommar, med mer lugn borta från hemmet, under resan, eller i sommarstugan, för den perfekta ledigheten!

LATEST NEWS

- News from the industry
8/29/2024
EXO-T-22 från HiltiPFAS-fria smörjmedelNy teknik revolutionerar jordbruksbranschenNexer tilldelas fyrfaldigt ramavtalTrejons maskinkatalog för 2025 är här!
8/28/2024
Effektiv och stilren trapphusbelysningYale Linus L2En nödvändighet för proffs och hemmafixarenFrån idé till verklighetEn nödvändighet för dina grävskopor
8/27/2024
Prove Equipotential Bonding Flexibelt val för modern tillverkningEffektiva plasmaskärmaskinerNödvändiga för effektiva hydrauliska systemFörbättrad inomhusluft med Filtex
8/26/2024
Lindh Automation Celebrates 35 yearsFörsta Cometto i SverigeBilligaste hemförsäkringenEfterlängtad premiär hos SweconSveriges Industriella Arv
8/23/2024
PROFIBUS diagnostic tool "PB-Q One" Effektiva elverk och belysningsmasterFejkad podcast bakom nätfiskekampanjIfö Electric fyller 90 årSäkrar fossilfri uppvärmning