LATEST NEWS

- News from the industry

TUSSA och NTT Security startar nytt samarbete

För att stärka cybersäkerheten i Norge
IT-leverantören Tussa IKT och Cybersäkerhetsföretaget NTT Security inleder ett samarbete som kommer att stärka cybersäkerheten för företag i Norge. Partnerskapet innebär att Tussa kan erbjuda sina kunder ett starkt cyberförsvar dygnet runt, året om.

Tussa IKT är en del av Tussakoncernen och tillhandahåller IT-lösningar åt företag i hela Norge. För att stärka sitt erbjudande med utökad cybersäkerhet har Tussa nu valt att ingå ett partnerskap med NTT Security. Partnerskapet innebär att Tussa kan erbjuda cybersäkerhetshantering dygnet runt från NTT Security till sina företagskunder.

– Våra kunder, både stora och små företag, behöver en säker och trygg IT-lösning. Tussa har levererat IT-säkerhetstjänster under lång tid, och är ISO 27001-certifierat. När kunderna nu kan addera en marknadsledande cybersäkerhetslösning från NTT Security, får de en ännu bättre IT-lösning. Vi är väldigt glada och stolta över att ingå det här samarbetet med NTT Security, säger Ivar Driveklepp, vd på Tussa IKT.

Kompletterar Tussas tjänsteerbjudande
Genom partnerskapet kan NTT Security bredda sig på den norska marknaden samtidigt som Tussa kan erbjuda sina kunder ännu bättre IT-tjänster genom samarbetet med en professionell aktör inom cybersäkerhet.

– NTT Security och Tussa jobbar efter samma värderingar där kvalitet står i centrum. Tussa är starka på drift och hosting och vi är starka på att stärka upp de miljöerna. Vi kompletterar varandra på ett smart sätt som ger kunder stabilitet och säkerhet, så att de kan fokusera på sina verksamheter, säger Fredrik Olsson, Europachef på NTT Security.

Smidig onboarding
I arbetet ingår också att NTT Security levererar cybersäkerhetslösningar åt Tussa, vilket säkrar Tussas verksamhet och ger deras kunder ytterligare ett lager skydd. NTT Security har 24/7-övervakning från sitt säkerhetscenter (SOC) i Göteborg samt tjänsten Incident Response för att upptäcka och stoppa eventuella angrepp hos Tussa tidigt.

En av de främsta fördelarna med NTT Securitys cybersäkerhetsplattform SamurAI är hur enkelt det är att ansluta sig till den. Tussas anställda har utbildats i systemen och har tät kontakt med NTT Security.
– Eftersom cyberangrepp kan inträffa när som helst är det viktigt att kunna stoppa dem snabbt med professionell hjälp. Det får våra kunder nu tack vare NTT Securitys tjänster och säkerhetsspecialister, säger Ivar Driveklepp, vd på Tussa IKT.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/9/2024
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
9/5/2024
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
9/4/2024
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
9/3/2024
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål