LATEST NEWS

- News from the industry

VIPRE lanserar en allt-i-ett-lösning

Med avancerad och kostnadseffektiv endpoint-säkerhet
Ny säkerhetssvit från VIPRE kombinerar avancerade EDR- och MDR-säkerhetslösningar för dygnet runt-övervakning av endpoints, vilket gör det möjligt för MSP:er att erbjuda nya tjänster utan behov av intern expertis.

VIPRE Security Group, ett prisbelönt företag inom cybersäkerhet, integritet och dataskydd, presenterar i dag en ny kombinerad säkerhetslösning med Endpoint Detection & Response (EDR) och Managed Detection & Response (MDR) som skyddar endpoints dygnet runt.

Både stora och små organisationer får genom en enkel och strömlinjeformad paketlösning EDR-funktioner som hotdetektion, DNS-skydd, återställning efter ransomware, patch- och sårbarhetshantering – tillsammans med en fullt hanterad hotincidentrespons som leds av ett erfaret team IT-forensiker.

MSP:er kan också utöka sin portfölj och erbjuda kunderna kostnadseffektiva MDR-tjänster med avancerad endpoint-säkerhet som är tillgänglig dygnet runt. Den konstanta täckningen understöds av omfattande garantier för servicenivåavtal, kontrollerad begränsning och sanering, hotspårning och forensisk analys och mycket mer.

”Den här nya paketlösningen är ett direkt svar på de säkerhets- och budgetutmaningar som våra kunder och MSP-kanalpartner har identifierat. Säkerhetslandskapet är komplext och utmanande. Organisationer står inför eskalerande hot samtidigt som de måste hantera budgetbegränsningar. Behovet av kontinuerlig, avancerad övervakning och begränsning av hot är en påfrestning för både säkerhetsteamen och organisationens ekonomiska resurser. Vår integrerade EDR- och MDR-lösning hanterar dessa utmaningar på ett kostnadseffektivt sätt samtidigt som den sänker den ackumulerade ägandekostnaden för dessa lösningar”, säger Usman Choudhary, General Manager och CTPO på VIPRE Security Group och fortsätter:

”Många MSP:er upplever också att det är svårt att komplettera sina EDR-erbjudanden med MDR-tjänster som kräver specialiserad cybersäkerhetsexpertis. Vårt nya paket gör det möjligt för MSP:er att på ett effektivt sätt ta sig in på MDR-marknaden, så att de kan tillgodose sina kunders växande säkerhetsbehov utan att behöva göra den betydande investering som det innebär att bygga upp ett internt MDR-team.”

VIPREs EDR- och MDR-lösningar kommer även i fortsättningen att finnas tillgängliga separat.

LATEST NEWS

- News from the industry
10/8/2024
Ta steget upp till nästa funktionsnivå Högtrycksmunstycken:Vi presenterar CoroMill® MS20 Sveriges främsta experter samlasRelining
10/7/2024
Så löser Siemens lagringsutmaningarBetalningsindustrin står inför en ny världsordning HMS Networks förvärvar PEAK-System Technik Nyheter från BrysselAWS skapar AI-driven superhjärna för Formel 1
10/4/2024
Moussi Montage lanserar ny serie Så kringgår spammarna skräppostfiltrenLeveransproblemen som hotar e-handelns tillväxtLanserar nya Optimizely Personalization Förvandlar kontor till nytt Scandic Go-hotell
10/3/2024
Moussi Montage Intro­ducerar nya fönstergaller Vinning satsar på "Närskrotat"OilQuick auktionerar ut rosa Grab John-skopa Gnosjö Automatsvarv­ning går mot strömmen Besök vår monter på Scanautomatic!
10/2/2024
Moussi Montage förbättrar smidstjänster The Future of Automation and DigitalizationOMP deltar i byggandet av en fiskväg Nytt strategiskt partnerskapASSA ABLOY på Skydd