LATEST NEWS

- News from the industry

Vultr och Run:ai samarbetar

Skapar bättre prestanda och kontroll i AI-projekt
När svenska företag vill genomföra AI-projekt möter de ofta utmaningar med att skala upp projekten, långa kötider och ineffektiva utvecklingsverktyg. Det är därför molnbolaget Vultr har inlett ett nytt samarbete med Run:ai, en internationell aktör inom AI-optimering.

Samarbetet kommer att ge nya verktyg till Vultr:s molninfrastruktur. Genom att integrera Run:ai:s plattform för orkestrering av AI-arbetsbelastningar med Vultr:s molninfrastruktur, som drivs av NVIDIA:s datorteknik och Vultr:s Kubernetes-motor, kommer samarbetet bidra till att förbättra hanteringen av workloads för AI och Machine Learning.

– Företag över hela världen kämpar för närvarande med att implementera AI- lösningar. Det är därför vi är glada över att samarbeta med Vultr för att erbjuda företag en plattform som är utformad för att hantera de tekniska utmaningarna med AI-projektutveckling såsom anpassningsbarhet, prestanda och kontroll, säger Sandeep Brahmarouthu, chef för Global Business Development på Run:ai.

Skalbar och kostnadseffektiv infrastruktur för krävande AI-arbetsbelastningar

Vultr:s molninfrastruktur ser till att AI-orkestreringsplattformen från Run:ai kan fungera på bästa sätt. Vultr:s nätverk av 32 molndatacenter runt om i världen ger global täckning och dataöverföring med låg latens, vilket är avgörande för att hantera de komplexa kraven på AI-utveckling. På så sätt tillhandahåller Vultr plattform och skalbarhet för att möjliggöra krävande arbetsbelastningar inom AI och Machine Learning.

– Genom att samarbeta med Run:ai har vi utvecklat en skräddarsydd lösning för krävande arbetsbelastningar inom AI. Vår integrerade plattform kommer inte bara att ge hög prestanda och kostnadseffektivitet för kunder runt om i världen, utan också ge dem vad som krävs för att navigera i de ständigt föränderliga kraven i moderna AI-miljöer, säger Kevin Cochrane, marknadschef på Vultr.

Specifikation för samarbetet

Optimerad GPU-användning - Maximering av GPU-effektiviteten med Run:ais dynamiska schemaläggning och fraktionerade GPU-funktioner. Det bidrar till att minska stilleståndstiden och optimera resursanvändningen på Vultr:s skalbara infrastruktur.
Snabbare AI-utveckling - Snabbare AI-utvecklingscykler med Vultr:s molninfrastruktur och RunAI:s orkestreringsplattform. Det minskar tiden från idé till användbara AI-modeller.
Förenklad livscykelhantering - Effektiviserar hela AI-livscykeln från utveckling till driftsättning med integrerade verktyg för resursallokering, utbildning och övervakning.
Kostnadseffektiv drift - Minimerar driftskostnaderna med Vultr:s molnlösningar och RunAI:s resurshantering.
Robust säkerhet och efterlevnad - Stärker säkerheten och efterlevnaden av AI-arbetsbelastningar med funktioner som rollbaserad åtkomstkontroll och detaljerade loggar som stöds av Vultr:s infrastruktur.

Vultr är medlem i NVIDIA Partner Network. Läs mer om partnerskapet mellan Run.ai och Vultr här.

YTTERLIGARE INFORMATION Seniorkonsult Jörgen Lindqvist: +46 70 525 95 83 / jorgen@cloudberry.se

LATEST NEWS

- News from the industry
9/9/2024
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
9/5/2024
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
9/4/2024
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
9/3/2024
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål