LATEST NEWS

- News from the industry

Nyheter och ständiga förbättringar i mySwecon

Nya mySwecon-appen lanserad med positiv respons
Under våren släpptes den nya mySwecon appen och fler än 100 kunder laddade ned den redan under första veckan. En app-version av mySwecon har länge varit efterfrågat av Swecons kunder och förväntningarna var därför högt ställda vid lanseringen.

– Hittills har mottagandet från kunderna varit väldigt positivt och flera kunder har uttryckt att appen gör det betydligt enklare att navigera mellan mySwecons olika sidor från mobilen, säger Pontus Jacobson, produktägare mySwecon.

Under arbetet med att ta fram den nya mySwecon appen lades mycket fokus på att skapa en smidig användarupplevelse i ett mobilvänligt format. Detta resulterade i flertalet mindre förbättringar över hela mySwecon och i introduktionen av den nya navigeringsmenyn, ”navbaren”. Med navbaren kan man med ett enkelt knapptryck flytta sig från var som helst i appen, till exempelvis maskindata eller verkstadstjänster.

Nyttiga notiser
Ett annat önskemål som kom in under utvecklingsarbetet var möjligheten för användaren att få notiser i appen, som kan behöva ageras på. Som användare av appen får man därför bland annat en notis när det finns ett nytt avtal från Swecon för digital signatur och när en användare accepterat inbjudan till företagets mySwecon-konto. Appen är också väl integrerad med Swecons nya e-handel. Oavsett om ordern är lagd i appen eller från datorn får man en pushnotis i appen när den är bekräftad och redo att hämtas upp eller har skickats från Swecons lager.

Data till Excel
Utöver den nya appen har det tillkommit ett antal andra nyheter i mySwecon som möjligheten att ladda ner maskindata i Excel.

– Flertalet kunder har efterfrågat möjligheten att kunna ladda ner data i mySwecon för att använda i sina egna uppföljningsverktyg. Det känns därför extra kul att släppa denna funktion och kunna tillmötesgå vad våra kunder efterfrågar, säger Pontus Jacobson.

För att ladda ner maskindata till Excel filtrerar man vilka maskiner och vilken tidsperiod man är intresserad av under sidan för Maskindata och klickar på knappen ”Ladda ner som CSV”. En annan nyhet är att funktionen maskingrupper har förbättrats och nu går det att filtrera både maskinöversikten och maskindata efter de maskingrupper som man har skapat i mySwecon.

Support
Vill du som kund ha hjälp, lämna feedback eller har tankar kring nya funktioner, så kan du alltid vända dig till din Sweconanläggning eller till mySwecon-supporten eller använda vårt feedbackformulär som du hittar på mySwecons startsida.

mySwecon-appen finns tillgänglig för nerladdning på Google Play och Apple App Store.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/9/2024
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
9/5/2024
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
9/4/2024
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
9/3/2024
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål