LATEST NEWS

- News from the industry

Plattformsstegar

För effektiva och säkerhetsfokuserade industrier
Viktig roll inom industrin
Inom industrin spelar säkerhet och effektivitet en avgörande roll. En plattformsstege är ett viktigt verktyg för höjdarbeten som kräver stabilitet och säkerhet. Dessa stegar används flitigt i en mängd olika industriella applikationer, från underhåll och installationer till lagerhantering och tillverkning.

Installation och underhåll
För industrier som kräver regelbundet underhåll och installation av maskiner och utrustning på höga platser, erbjuder plattformsstegar en stabil och säker arbetsyta. Tekniker och arbetare kan utföra sina uppgifter effektivt utan att kompromissa med säkerheten, vilket minimerar risken för olyckor och skador.

Lager och logistik
Inom lager- och logistiksektorn är åtkomst till högt placerade varor en vanlig utmaning. Plattformsstegar gör det möjligt att enkelt och säkert nå dessa varor, vilket effektiviserar arbetsflödet och förbättrar produktiviteten. De robusta konstruktionerna säkerställer långvarig hållbarhet även vid frekvent användning.

Anpassningsbara och ergonomiska lösningar
Plattformsstegar från leverantörer som Esla är kända för sin höga kvalitet och anpassningsförmåga. Dessa stegar kan skräddarsys för att passa specifika behov, med justerbar höjd och lutning, samt utrustas med säkerhetsfunktioner såsom halkskydd och räcken. Detta gör det möjligt för industrier att skapa ergonomiska arbetsmiljöer som minskar belastningen på arbetarna och förbättrar deras arbetskomfort.

Säkerhetsstandarder och kvalitet
Alla plattformsstegar som erbjuds av Industrinät uppfyller strikta säkerhetsstandarder och är tillverkade med material av högsta kvalitet. Esla, en framstående europeisk tillverkare, är certifierad enligt ISO 9001:2015, vilket garanterar att varje produkt uppfyller internationella krav för kvalitet och säkerhet. Detta säkerställer att industrier får pålitliga och säkra produkter som kan användas i krävande arbetsmiljöer.

Mångsidig Användning
Plattformsstegar är mångsidiga och används inom olika sektorer av industrin:
Tillverkningsindustrin: För installation och underhåll av maskiner samt åtkomst till höga arbetsområden.
Lagerhantering: För effektiv hantering och plockning av högt placerade varor.
Byggindustri: För säkert arbete på höga nivåer såsom takläggning och fasadarbete.
Underhåll: För reparation och underhåll av anläggningar och utrustning på höga platser.

Genom att integrera plattformsstegar i arbetsmiljön kan industrier säkerställa att höjdarbeten utförs på ett säkert och effektivt sätt, vilket ökar både produktiviteten och säkerheten på arbetsplatsen. För mer information om plattformsstegar och hur de kan användas i din industri, besök Industrinät.
Contact information

Industrinät Nordiska Nätlösningar AB

Mailing address
Masthamns­gatan 5
41327 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556886-5835
Founded: 2012
Employees: 1
Industrinät delivier certified net such as safety net, installation and consultaionts.
We are offering high quality netting solutions for protection for people, goods and infrastructure.
We are passionate for service and support and can adjust our offers for your needs within all kinds of net.

Latest ads from Industrinät Nordiska Nätlösningar AB

All 7 objects by this company

The company's services/products

Products: Defence, cover, Industrialnet

Certifications

EN 1263 – EN 1263-1 – EN 1263-2

Contacts

Daniel Olsson
031-788 45 12
076-000 13 82

LATEST NEWS

- News from the industry
9/9/2024
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
9/5/2024
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
9/4/2024
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
9/3/2024
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål