LATEST NEWS

- News from the industry

Rudells nu återförsäljare av Palomat

Palomat effektiviserar och säkrar pallhanteringen
Rudells Lagerinredningar är stolta över att kunna meddela sitt nya samarbete som officiell återförsäljare av Palomat i Sverige. Palomat erbjuder en smart och innovativ lösning för hantering av tomma pallar, som automatiskt staplar och avstaplar pallar utan behov av gaffeltruckar eller manuell arbetskraft. Denna automatiserade pallmagasinering minskar inte bara behovet av manuell hantering, utan bidrar också till en säkrare och mer ergonomisk arbetsmiljö.

Palomat ökar effektiviteten i både lager och produktion och är anpassningsbar för olika typer av pallar, inklusive standard- och halvpallar. Dessutom minskar Palomat risken för skador på pallar under hanteringen.

För mer information om hur Palomat kan förbättra din verksamhet, uppmanar Rudells Lagerinredningar intresserade att ta kontakt för att upptäcka hur denna lösning kan revolutionera deras pallhantering.
Contact information
Mailing address
Signal­gatan 18
44240 Kungälv
Visiting address
Signal­gatan 18
44240 Kungälv
Region
Kungälv
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556635-5235
Founded: 2002
Employees: 17
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Rudells Lagerinredningar AB!

Rudells – Allt du behöver inom lagerinredning

Vi är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet inom lagerinredning. Hos oss hittar du material som pallställ, hyllsystem och entresol, men vi erbjuder även tjänster inom allt som omfattar lager, förråd och industrier.

I vårt omfattande utbud hittar du allt som gör ditt lager komplett. Utöver nya material så kan vi även erbjuda ett stort sortiment av begagnade produkter så som pallställ och lagerhyllor. Ett utmärkt alternativ för dig som vill värna om miljön och samtidigt hålla nere kostnaderna.

Vårt stora lager gör att vi dessutom kan ge dig snabba leveranser.
Söker du en helhetslösning? Vi har givetvis kompetenta montörer som monterar- och reparerar era stallage.
Kontakta oss gärna på 0303-128 28 så hjälper vi dig.

Välkommen till oss på Rudells!

Contacts

Annelie Rudell
0303-37 44 04
0303-128 28
Linda Lennartsson
0303-37 44 07
Johan Stjernström
0303-37 44 08
Erik
0303-37 44 00

Videos

Rudells Lagerinredningar byggde pallställ åt HSNG

LATEST NEWS

- News from the industry
9/9/2024
Red Hat Enterprise Linux AI nu tillgänglig Felaktig konfiguration innebär riskHär får du köra berusad full(t) lagligt
9/6/2024
ISCAR QUICK-D-MILL Tillsammans på ProcessTeknik!Fördelarna med design Weld Defects - How to Fix Lack of Fusion QuicklyFörsta årliga utdelningen av "The Ownershift Prize"
9/5/2024
Nytt sortiment radarnivågivare YstaMaskiners nyhet för ökad klippkapacitetISCAR´s LOGIQ3CHAM-familj utökas 1KOMMA5° öppnar nordiskt showroomAntar gemensamt rollen som Newsecs VD
9/4/2024
Soft Touch AB i ett unikt samarbeteJordfelsbrytare Typ B 125APrecisionsmätning i mobila applikationerSå blev chiplets ny stand­ard i halvledarindustrin Söderberg & Haak välkomnar Terex Ecotecs
9/3/2024
EMC-Förskruvning i rostfritt stålUndvik fukt med SMC:s nya kondensdetektorArrangerar årets automationshändelseNy wifi-brygga till Yales Marknadstrenden för rostfritt stål