LATEST NEWS

- News from the industry

Tålighet och avancerad teknik kombinerat

Robusta datorer som klarar av de tuffaste förhållanden
Panel PC-tekniken representerar ett stort framsteg inom datorindustrin, de integrerar pekskärmsfunktionalitet och avancerad databehandling i ett kompakt och robust format. Dessa enheter är skräddarsydda för att möta de unika kraven i industriella, kommersiella och offentliga tillämpningar.

Panel PC


En ’ Panel PC’ är en allt-i-ett-dator som kombinerar en högupplöst LCD-skärm med en kraftfull dator, inbyggd direkt bakom skärmen i ett enda enhetligt chassi. Den utmärker sig genom sin förmåga att fungera i tuffa miljöer och sin pekskärm, vilket gör den idealisk för interaktiv användning i industriell automation, digital skyltning och andra applikationer där utrymmet är begränsat.

Anpassade utefter behov


När det gäller att välja rätt Panel PC för ditt företag eller ditt nästa projekt, är det avgörande att noggrant överväga en mängd faktorer som direkt påverkar dess prestanda och användbarhet. Dessa enheter är inte bara centrala komponenter i många moderna automations- och kontrollsystem utan fungerar också som nyckeln till effektiv kommunikation och interaktion i olika miljöer. Att förstå de unika kraven i din specifika användning garanterar att du investerar i en Panel PC som inte bara möter, utan överstiger dina förväntningar.

Här är några viktiga aspekter att ta hänsyn till innan val/köp:

Användningsområde: Identifiera specifikt hur och var Panel PC:n kommer att användas, vilket kan inkludera allt från tillverkningslinjer till offentliga informationskiosker.

Prestandakrav: Utvärdera de tekniska specifikationerna som processorkraft, minne och lagring baserat på applikationens krav.

Hållbarhet: För miljöer som kräver extra tålighet, se till att Panel PC:n kan hantera extrema temperaturer, fuktighet, stötar och vibrationer.

Skärmkvalitet: En ljusstark och högupplöst skärm garanterar klarhet och läsbarhet under olika förhållanden, särskilt i utomhusmiljöer eller platser med hög ljusintensitet.

Konnektivitet: Kontrollera att enheten har nödvändiga portar och trådlösa anslutningar för att integreras smidigt med andra system och enheter.

Tactiles expertis av ruggade lösningar


Tactile står i framkant när det gäller att erbjuda robusta och tillförlitliga Panel PCs som är utformade för att möta och överträffa de striktaste prestanda- och tillförlitlighetsstandarderna. Deras engagemang för innovation och kvalitet säkerställer att kunderna får tillgång till de bästa möjliga lösningarna för sina specifika behov.

För att utforska hur Tactiles Panel PCs kan transformera ditt projekt eller din verksamhet, ta kontakt idag. Deras team av experter är redo att erbjuda rådgivning och support för att hitta den perfekta lösningen för dig.
Contact information

Tactile Rugged Computers AB

Mailing address
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556664-6344
Founded: 2004
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Truck- och Fordonsdatorer

Latest ads from Tactile Rugged Computers AB

All 35 objects by this company

Contacts

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Videos

Tactiles VMR12A at Unibrew

LATEST NEWS

- News from the industry
8/29/2024
EXO-T-22 från HiltiPFAS-fria smörjmedelNy teknik revolutionerar jordbruksbranschenNexer tilldelas fyrfaldigt ramavtalTrejons maskinkatalog för 2025 är här!
8/28/2024
Effektiv och stilren trapphusbelysningYale Linus L2En nödvändighet för proffs och hemmafixarenFrån idé till verklighetEn nödvändighet för dina grävskopor
8/27/2024
Prove Equipotential Bonding Flexibelt val för modern tillverkningEffektiva plasmaskärmaskinerNödvändiga för effektiva hydrauliska systemFörbättrad inomhusluft med Filtex
8/26/2024
Lindh Automation Celebrates 35 yearsFörsta Cometto i SverigeBilligaste hemförsäkringenEfterlängtad premiär hos SweconSveriges Industriella Arv
8/23/2024
PROFIBUS diagnostic tool "PB-Q One" Effektiva elverk och belysningsmasterFejkad podcast bakom nätfiskekampanjIfö Electric fyller 90 årSäkrar fossilfri uppvärmning