Other

There is no description available in english, see original text below:

Om kommunen Kalix, den fria älvens kommun. Vissa ställen besöker du helst på sommaren, andra har mest att erbjuda på vintern. Och så finns det Kalix, som upplevs bäst året runt. I Kalix - löjrommens rike och Sveriges främsta friluftskommun, upplever du lugnet, det fartfyllda äventyret, det genuina och det exklusiva. I Kalix är det alltid nära till tystnad, lugn och ro. Här kan du fokusera på nuet och dig själv. Utan storstadens överflöd av ljus och ljud kan du här, i vinternatten, uppleva verkligt tydliga, gnistrande stjärnhimlar och färgsprakande norrsken. I Kalix är det enkelt att bara vara. Dina arbetsuppgifter Vill du tillsammans med oss göra Kalix bättre? Som kommundirektör är du kommunens ledande tjänsteperson som genom tillitsbaserad styrningsprincip och i nära samarbete med politiker, ledare, medarbetare och medborgare utvecklar, stödjer och följer upp den kommunala verksamheten. I ditt arbete kommer du bland annat att • Ansvara för kommunens ekonomi och organisation • Ansvara för kommunstyrelsen och leda kommunledningsförvaltningen • Ansvara för kommunens utveckling till en attraktivare arbetsgivare med grund i kommunfullmäktiges antagna mål; hållbarhet, jämställdhet och tillgänglighet • Fortsätta utveckla samverkansformer mellan förvaltningar samt kommuner och andra samhällsaktörer • Fortsätta utvecklingen med ett digitaliserat arbetssätt och effektivisera administrativa processer • Utreda och stärka styrningen av kommunens hållbarhetsarbete • Hantera komplexa ekonomiska utmaningar Din profil Vad krävs för arbetet som kommundirektör? • Akademisk utbildning, som arbetsgivaren bedömer relevant • Goda språkkunskaper inom svenska och engelska • Flerårig erfarenhet som ledare • Ett ledarskap som präglas av trygghet och självinsikt • Erfarenhet av att leda utvecklingsarbete • God samarbets- och kommunikationsförmåga med ett tydligt och prestigelöst förhållningssätt • Förståelse om näringslivets förutsättningar och utmaningar Vad är meriterande för arbetet som kommundirektör? • Erfarenhet av arbete som ledare i en politisk styrd organisation • Förmågan att hålla fokus, prioritera och delegera Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Välkommen att ansöka och att tillsammans med oss göra Kalix bättre. Ansökan Kalix kommun samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning, har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så kontakta chefsrekryterare Daniel Kalén, 0708-21 53 00. Sista ansökningsdag är söndag 6 oktober. Varmt välkommen med din ansökan!
Posted: 2024-09-18

Employment

Employment type Permanent
Working time Full time

Location

City
Region Norrbottens county

Salary

Salary type

Application

Enter reference 16149
We do not accept applications by e-mail.
Contact information

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Mailing address
Holm­gatan 22
79171 Falun
Region
Falun
Dalarnas county
Sweden
Organization id:
556913-7325
Founded: 2012
Employees: 850
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifications

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Contacts

Viktoria Lindquist
0733512764
Petter Lundgren
0733512707
Maria Lehnbom
0733512710
Jan Johansson
0733512702